Actualitate

Centrul MILITAR Judeţean Ialomiţa RECRUTEAZĂ !

dav

* Să discutăm azi „ordinul pe unitate” dat oarecum cam „pe dupe vişin” doar-doar nu s-or întreba românii pentru ce se pregăteşte ARMATA ROMÂNĂ? Mai bine nu, că mi-e că „fandacsia-i gata” şi până la ipohondrie nu mai e decât un pas. Aşa că n-o să facem noi davpod peste acest pas imaginar, ci o să aşteptăm să vedem câţi se vor prezenta animaţi de dorinţa de a face voluntariat pentru Ţară şi Popor.     

Centrul Militar Județean Ialomița, structura specializata a Ministerului Apărării Naționale, responsabilă cu organizarea și executarea recrutării și selecției candidaților pentru îndeplinirea serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, începe recrutarea rezervistilor voluntari, activitate ce se va desfășura în perioada: 10 iulie – 18 august 2017. Rezerviștii voluntari sunt încadrați din timp de pace, în funcții prevăzute în statele de organizare ale structurilor militare din Ministerul Apărării Naționale, pe bază de contract individual pe durată determinată.

Termenul limită pentru întocmirea dosarului de candidat este 18 august 2017. Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze reprezentanții Centrului Militar Județean Ialomița, la sediul situat în Slobozia, strada Lacului nr.6, telefon :0243/235286, 0243/ 230710 sau pe internet la: www.mapn.ro și https://m.facebook.com/mapn.ro.

 

Lasa un comentariu

three × 5 =