Cheltuială mare, ca să fie mai puţini?!

Publicat in Actualitate pe

Vineri 15.06.2012, a avut loc la sediul Guvernului o conferinţă cu tema  „Modernizarea Administraţiei Publice în România”. Lucrările conferinţei au fost conduse de către Victor Ponta şi de către vice-preşedintele Bancii Mondiale Philippe Le Houerou. La conferinţă a participat şi Nicolae Idu, şeful reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Dintr-un Comunicat de presă reţinem că discuţiile au vizat planurile de acţiune elaborate pe baza recomandărilor Băncii Mondiale din perioada 2010-2011, în următoarele sectoare: dezvoltare regional, energie, mediu, sănătate şi învăţământ superior. Recomandările au fost cuprinse în Analizele funcţionale elaborate în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative, în baza contractului de finanţare încheiat între Secretariatul General al Guvernului, în calitate de beneficiar şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”. Cu ocazia acestei conferinţe s-a discutat despre actualizarea planurilor de acţiune, implementarea lor şi priorităţile pe termen mediu şi scurt. Principalele aspecte abordate in cadrul reuniunii, aferente fiecarui sector, sunt prezentate in anexa. Banca Mondială doreşte să contribuie la procesul de modernizare a administraţiei publice din România şi, în acest sens, a pregătit la solicitarea Guvernului şi cu acordul Comisiei Europene 15 proiecte punctuale referitoare la centrul guvernului, justiţie, transport, finanţe publice, educaţie, agricultură şi dezvoltare rurală. Proiectele totalizează aproximativ 25 de milioane de dolari, reprezentând asistenţă tehnică ce va fi decontată Băncii din fonduri europene. În pregătire şi negociere între Guvernul României şi Banca Mondială, tot cu acordul Comisiei Europene, se mai află şi alte 21 de proiecte care vizează creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene pentru chestiuni intersectoriale, de dezvoltare regională, competiţie, capacitate administrativă, şi dezvoltarea resurselor umane. Oficialii au discutat cu această ocazie despre provocările legate de monitorizarea şi evaluarea acestor proiecte, cât şi despre coordonarea şi procedurile administrative necesare derularii proiectelor respective. Banca Mondială şi Guvernul României au căzut de acord că toate acestea sunt urgente şi se pot rezolva prin colaborarea instituţiilor implicate, pe baza unei viziuni şi strategii comune.

 

Comentarii

 1. Da’ de stefan musoiu nu ti-e frica, ca scapa? Potrivit unui raport al Agenţiei Naţionale de Integritate, acesta se face vinovat de infracţiuni prevăzute de art. 253, indice 1, din Codul Penal, «prin semnarea de către soţia domnului Muşoiu Ştefan, în calitatea sa de asociat şi, respectiv, asociat şi administrator la SC SAM GPL SRL şi SC PROJECT CONSTRUCT SRL, a unui număr de 7 contracte, în valoare totală de 91190,80 lei, între SC SAM GPL SRL, SC PROJECT CONSTRUCT SRL şi MUZEUL NAŢIONAL AL AGRICULTURII SLOBOZIA şi SC DRUMURI şi PODURI IALOMIŢA SA (instituţii din subordinea Consiliului Judeţean Ialomiţa), consilierul judeţean Muşoiu Ştefan participînd la şedinţele de aprobare a bugetului propriu al Judeţului Ialomiţa pentru anii 2009 şi 2010, inclusiv la şedinţa de aprobare a rectificării bugetului judeţului Ialomiţa pe anul 2008, unde în anexa nr. 1 la HCJ nr. 83/31.10.2008 se alocă expres MUZEULUI NAŢIONAL AL AGRICULTURII suma de 66700 lei, „pentru lucrări de amenajare“. Pe cale de consecinţă şi potrivit legii nr. 176/2010, privind integritatea în exercitarea funcţiilor si demnităţilor publice, Ştefan Muşoiu trebuie „decăzut din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică ce face obiectul prevederilor prezentei legi“ şi nu mai are dreptul de a ocupa o funcţie publică pentru o perioadă de trei ani».

  Intre timp, musoiu a fost reales vicepresedinte cji iar ciuperca, ocrotitorul, isi scoleste odraslele in Anglia…Lingau psd-ist, acest bugetar betiv ce-si zice ,,danut”!

 2. S o aserveasca mai dar sa stim si noi:))Uite asa scapa si Cazacu….c o sa scape si pdlisti,sa zica ca i independenta justitia ,se face dreptate…procurori nenorociti…dosar politic,bla,blauri si tehnici de manipulare.Eu am vazut filmul asta…sa l vada si OLAFul.

 3. Dragule, n-a facut pd-l, atunci cand a fost aliat cu psd, sau cu pnl, sau cu udmr si unpr, CE-AU FACUT ASTIA, condusi de triada ,,plagiatoru’-turnatoru’-puturosu’ ”- aceste racile ale romanilor! Chiar nu intelegi care-i miza, ca justitia sa fie aservita lui voiculescu si acolitilor lui?

 4. @emil Tu esti prieten al legii cum sum sunt eu lingau psdist:))))Pai smecheri sunt aia din palatul administrativ daca fac pasa n trei cu schimb de locuri si stau acolo…fara sa i deranjeze vreun procuror…Dar cum am pus botu la Basescu si ADA si am asteptat tepe unii(eu sa scap de Nastase arogantu)si am luat mare teapa….e posibil sa ne traga si Ponta vreo teapa….si sa merg mai merg inc odata pe mana pnl cand s o alia cu ppdd:))))Ce dracu sa ti explic io tie fraiere ,cum e cu traiestee clipa si dragostea platonica?Du te bai labica cu dictatura ta basista si sugereaza te cu altii ,ca s satul de societatea civila basista sau pontisto antonista.Vrei sa ncep sa scriu ca n ez sau rl…iar ma penalizeaza doamna ca i tulbur cititorii co vulgaritati….si i pacat taman acu cand o sa fie de scris pe siteuri….de la delatiuni ordinare…la motiuni de sustinere…sa lipsesc d aici.

 5. Da’ dobitoc mare esti mai maimuta portocalie!!!Acuza i de plagiat pe toti,au copiat metodele parlamentare pdliste….ce nu ti e clar,Pora cafenie?

 6. De azi-dimineață (03.07.2012), USL a ignorat trei articole din Constituție, patru articole de lege, patru articole din Regulamentele celor două Camere și două decizii ale Curții Constituționale.
  1. USL susţine, în cererea de revocare din funcţie a Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu, că acesta a utilizat prerogativele constituţionale şi legale pentru a servi interesele politice ale PDL, că s-a pronunţat în mod repetat asupra unor probleme politice fără să fi fost sesizat, invocând inclusiv sesizarea în cazul ICR. De fapt, conform art. 59 din Constituție și a art. 14 din Legea Avocatului Poporului, “Instituţia Avocatul Poporului îşi exercită atribuţiile din oficiu”, iar printre prerogativele sale este, conform art. 13, litera f din legea de funcționare, și aceea că “poate sesiza direct Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a legilor şi ordonanțelor”.
  2. USL mai acuză că, “pe perioada exercitării mandatului, dl Gheorghe Iancu s-a adresat în repetate rânduri, în afara competenţelor sale, diverselor autorităţi publice, solicitând acestora impunerea unor măsuri cu privire la modul de soluţionare a unor chestiuni administrative concrete. În acest sens amintim: sesizările adresate, din oficiu, de către Avocatul Poporului Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Sănătăţii Publice, Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală cu privire la aplicarea taxei clawback”.
  De fapt, Art 59 alin 2 din Constituție spune că “autorităţile publice sunt obligate să asigure Avocatului Poporului sprijinul necesar în exercitarea atribuţiilor sale”, iar art. 14 alin. 2 din Legea Avocatului poporului prevede că “prin recomandările emise, Avocatul Poporului sesizează autorităţile administraţiei publice asupra ilegalităților actelor sau faptelor administrative”.
  3. Valer Dorneanu interimar. Conform legii de funcționare a Avocatului Poporului, interminatul acestei funcții nu există. “Mandatul Avocatului Poporului durează până la depunerea jurământului de către noul Avocat al Poporului”, scrie legea.
  Schimbarea președinților Camerei și Senatului
  În acest demers, USL a încălcat mai multe articole din Regulamentele Camerei Deputaților și Senatului și o decizie a Curții Constituționale obținute, culmea, pe vremea când PSD încerca să împiedice schimbarea lui Adarian Năstase din fruntea Camerei Deputaților, precum și articolul 66 din Constituția României.
  4. Cererea grupurilor parlamentare ale USL de schimbare a președintelui Camerei Deputaților încalcă Regulamentul de funcționare al instituției, unde este prevăzut clar: “revocarea preşedintelui poate fi cerută de grupul parlamentar care l-a propus”. Același lucru este valabil și în cazul Senatului.
  5. Solicitarea acestora încalcă și deciziile 601 și 602 date de CCR în 2005, conform cărora numai grupul parlamentar care a propus președintele Camerei sau al Senatului poate să ceară schimbarea acestuia. Deciziile au fost date de CCR în urma contestațiilor PSD, care a încercat – și a reușit pe moment – să-l mențină pe Adrian Năstase în fruntea Camerei Deputaților, de unde PDL și aliații săi de atunci, libralii, voiau să-l dea jos.
  6. Comisia juridică a Camerei, care trebuie să discute propunerea de demitere a Reobertei Anastase, nu a fost sesizată în acest sens de Biroul Permanent, așa cum cere regulamentul, ci de Florin Iordache (PSD), unul dintre vicepreședinții Camerei.
  7. Convocarea sesiunii extraordinare, și la Cameră, și la Senat, s-a făcut fără acordul președinților celor două Camere, în contextul în care art 66 alin. 3 din Constituția României prevede că în sesiunea extraordinară “convocarea Camerelor se face de preşedinţii acestora”. Faptul este prevăzut și în regulamentele de funcționare ale celor două Camere.
  8. Art. 84 alin 3. din Regulamentul Camerei prevede că solicitarea de convocare a unei sesiuni extraordinare “se face în scris şi va cuprinde ordinea de zi, precum şi perioada de desfăşurare a sesiunii”, iar dacă aceste elemente lipsesc, “preşedintele (Camerei – n.r.) nu va lua în considerare cererile pentru convocarea unei sesiuni extraordinare”.
  În ciuda acestor aspecte, decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial, trecut săptămâna trecută din subordinea Camerei Deputaților în cea a Guvernului, prin Ordonanță de Urgență.
  Daca vreti DICTATURA In TO, a plagiatorilor, turnatorilor, puturosilor, sunteti foarte aproape sa o aveti. Pana atunci, o ultima informatie: dupa ce dai ,,copy” la un text, atunci cand vrei sa-l plantezi in alta parte, dupa ce dai clik dreapta NU MAI APARE PASTE, CI PONTA!

 7. Lingau psd-ist, d-aia nu mi se intampla acum nimic, ca e Basescu presedinte? Mai tampitule, eu sunt prieten al legii, nu ca oamenii triadei, ,plagiator-turnator-panarama ce absenteaza de la serviciu”! A…propo, de ce-i numesti ,,smecheri” pe indivizii din palatul administrativ? E corect ca astfel de persoane sa conduca judetul? De aceea este Ialomita unde este, ca-i condusa de smecheri sustinuti de prosti si lingai ca tine, ,,danut”!…Si stii de ce sunt trist? Pentru ca ziua cand o sa-mi dai dreptate, e mai aproape decat crezi! Avem dictatura in RO, cetatene!

 8. Io s lamurit cui tin parte,tu esti greu de cap si negru n cerul gurii d atata supt la smecherii pdlisti…Dar o sa se duca si Basescu la balamuc(sa scape de puscarie)s atunci tu o sa ai probleme cu smecherii din palatul administrativ….si dupa cum stiu eu ca lucreaza psdistii,n o sa ti fie bine.Daca o sa ti ramana de o dacie o sa fii liber si fericit.

 9. Cu mana pe BIBLIE, JUR CA N-AM DACIE VISINIE! EU SUNT CEL CE SUNT si am un Logan gri marin, pe motorin, BOU psd-ist! Mai mult, LINGAU psd-ist, nu lucrez in presa, ia-te de mana cu raspandaca petronela moroianu si arunca-te de pe sediul unde se adoposteste de intemperii ciuperca! IDIIOTULE, vezi ca si pop, al’ de-a fost interimar la Invatamant, ESTE CERCETAT DE ANI! Inca nu te-ai lamurit cui tii partea? CRETINULE!

 10. Bai mi(ke)hai maimuta portocalie,nu vrei sa ti deschizi comenturile la tine la ziar si sa ti umplu tie siteul de argumentari ce o sa ti sterpezeasca bolta palatina?Bai ordinarule ce te crezi ziarist de investigatii,dar de fapt esti o scursura santajista ce primeste “pe surse”informatii de la politie si parchete,uiti cum ti ai reparat dacia visinie si cu ce bani din stiri de necrezut???MARS javra pe site la tine si ia ti si nickenameurile acolo si fa acolo gramatica cu Tecu sau masturbati va pan vi se fac ochii portocalii!!!Huuoo PDL!!!!Joos BASESCUUU!!

 11. ,,danut-preput uslas”, nu mai minti cu sondajele, ati mintit prin papagalul plagiator ponta ca renegociati acordul cu FMI! Ati facut-o? De pe 01.07.2012 a crescut pretul curentului electric, al gazelor si tutunului! Una promiteti, mincinosilor si alta faceti! Pana acum pnl are doi membrii arestati in IL, dupa candidatul de la Movilita, consilierul local de la Perieti! Hotilor, oare petronela moroianu o fi dat informatia? Vicele musoiu este cercetat de ANI, ca si alt psd-ist, emil constantinescu, NERUSINATILOR!

 12. Acest maimutoi portocaliu,postacul mike,umple siteurile locale cu temele pdl menite sa denigreze guvernul usl.Si de parca nu eram satuli de javrele portocalii Pora,Turcescu sau Cristoiu,acum ni l prezinta mike pe unul Chis.Si maimuta mike doreste argumente la opiniile mele,de parca n ar sti ca n sondaje smintitul de Basescu n atinge 10%incredere a populatiei sau ca pe siteuri ura ce se revarsa asupra mizeriei numite pdl n are margini.Cat despre limbajul meu,mai boulene,e evident ca exprima starea de spirit ce ma cuprinde cand aud de PDL,Basescu sau cand citesc postarile cu mesajul labaroiului din Cotroceni sau a muieseancei din Modrogan.In fine..Huuuoo PDL!!!JOOS BASESCUU!!!

 13. Evident, limbajul lui danut aduce aminte de nazism, de comunism, in formele lor cele mai abjecte; va rog sa observati ca individul nu produce argumente , ci exprima o opinie fara echivoc! Lingau patentat al psd, il invit sa ,,guste” si aceasta opinie: ,,Este greu. A facut greseala sa trateze presa internationala dupa model dambovitean. Iar daca Dacia 1300 mergea si cu un ciorap din nylon, la Mercedes nu tine. Te arunca in camp. Nu poti acuza o publicatie de prestigiu din Germania ca este trasa cu cheia, dupa cum stii tu ca se intampla in Romania in fiecare zi cu prestatorii cu gura sau cu tastatura, fara sa suporti consecintele. Caci chiar asa sa fi fost, sa-l fi trimis Traian Basescu pe Daniel Funeriu impachetat in staniol, cu cagula, sa lase la poarta o sinteza, stirea e stire. Macar din spirit de breasla, daca nu de nervi ca un terchea-berchea care a descoperit in urma cu 20 de ani apa calda incearca sa faca ordine la ei in landuri, jurnalistii germani nu se vor linisti prea curand. Daca tacea, Ponta avea sansa sa iasa mai putin mototolit. Dar si-a facut de lucru si a atras atentia asupra sa, asa ca acum, oricat si-ar scoate picioarele pe geam la aerisit, dupa 12 ore de stat incaltat e cam greu sa pari nascut ca Afrodita. Caci au intrat prin spartura si au adancit-o taman cand premierul Romaniei facea plecaciuni in fata Angelei Merkel, exact Frankfurter Allgemeine Zeitung si mai nou D. Welle. Cu astia e cam greu sa te joci de-a “ati mintit poporul cu televizorul”. Acolo nu lucreaza Andreea Pora si Mircea Marian, pui mic! Cum sa-si salveze pielea Victor Ponta cand a fost inconjurat, precum Johnny Deep in insula cu salbatici? Nu poate. Iar in materie de actiune imediata, are doua variante, nici ele prea fericite. De pilda, sa afirme ca i-a pus pe altii sa-i scrie teza, astia l-au intrebat pe Adrian Nastase, iar omul le-a indicat de unde sa juleasca. Ar insemna sa rada si curcile de el si ar trebui sa demisioneze urgent. Consecinte electorale nasoale pentru el, dar nu ireparabile pentru partid.

  Sau sa spere ca noua comisie cu atributii in materie va fi compusa numai din soimii patriei, care, lesinati de admiratie in fata unui om care a urcat intr-o masina de curse, vor tranti batista pe tambal. Varianta imposibila. Chiar dascali cu carnet de partid sa umple comisia, cele peste 80 de pagini de copy-paste nu se pot transforma peste noapte in lucrare orginala. Intrebarea este, prin urmare, daca intelege domnul Ponta ca nu-si apartine. Inclin sa cred ca da, miza este prea mare, presiunile interne exista cu siguranta. Anuntul va veni. Este doar greu de facut.” Mihai Chis

 14. Mars d aci mai maimutoiule portocaliu cu prostiile lu meseseanca cu tot.Sau scrie tampenii in continuare ca tot nu le crede lumea.Mie imi provoci doar o mare scarba…’tu va rasa portocalie…sunteti niste mizerii toti pdlistii in frunte cu SMINTITUL DE BASESCU si toate leprele ce l inconjoara.HUUUOOO PDL!!!!JOS BASESCU!!!!

 15. Iata trei fapte recente, CARE VORBESC DESPRE DICTATURA USL IN RO:
  1. Dosarul “Năstase – Trofeul Calităţii”. Beneficiar: Adrian Năstase. Făptuitor: Victor Ponta. Unealtă: Balaban Grăjdan. Instituţia folosită: Institutul de Stat pentru Construcţii (ISC).

  2. Dosarul “Voiculescu – ICA”. Beneficiar: Dan Voiculescu. Făptuitor: Victor Ponta. Unealtă: conducerea Monitorului Oficial. Instituţia folosită: Monitorul Oficial.

  3. Dosarul “Plagiatul lui Ponta”. Beneficiar: Victor Ponta. Făptuitor: Victor Ponta. Unelte: Liviu Pop şi conducerea Monitorului Oficial. Instituţiile folosite: Ministerul Educaţiei şi Monitorul Oficial. Instituţii anihilate: Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării (CNE).

  Precizare: Monitorul Oficial a intervenit abject în jocul politic, publicând cu grăbire deciziile salvatoare pentru Dan Voiculescu (demisia din Senat) şi pentru Victor Ponta (Ordinul de ministru emis de Liviu Pop), dar întârziind publicarea hotărârii Curţii Constituţionale care-l trimitea la Consiliul European pe Traian Băsescu.
  Cat despre ,,Revolutie si reforma”, multumesc ,,danut-preput uslas”, eu folosesc hartie igienica!

 16. Mai maimuta portocalie,Adrian Nastase o fi fost psdist nenorocit dar va fi detinut model:))))Cat despre “Trofeul Calitatii” ,dosar politic,fapta incriminata e la fel ca cea din “Dosarul Tineretului”unde Ritzi Monica ciordea si trafica fonduri publice pentru campania agramatei lui Base4scu,prosticica EBA.Cat despre justitia careia i plangeti de mila toti prostii lui Macovei,eu zic ca si merita soarta si i normal sa fie criticati.In fine,daca ti plac scrierile despre revolutie si zici ca i tare Cartianu…iti dau sa citesti “Revolutie si reforma”a lu’ tactu Iliescu…ti o dau gratis ,c asa am primit o si eu de la un minoritar rom,ca sunt sigur ca ti crapa fierea daca o citesti.

 17. Dom-le, daca vrei, ma crezi, daca nu, nu, urmaresc antenele lui felix turnatoru’, insa SUNT CONSTIENT CA: hotii, inclusiv plagiatorii, mincinosii , inclusiv aia care vorbesc de audit si apoi se fac ca uita ori cei dovediti de ANI, N-AU CE CAUTA IN POLITICA! Iar cine NU RESPECTA PUTEREA JUDECATOREASCA, nu merita sa fie prim ministru sau orice alt demnitar nici 5 minute. In RO, la fel ca in toate statele de drept, nu exista numai putere politica, lingau psd-ist. Asa se ajunge la dictatura, dobitocule, iar dictatorii si acolitii lor STIM DIN ISTORIE CUM O SFARSESC! ,,Cine uita, nu merita!” a spus moldoveanul Nicolae Iorga. Uita-te inca o data la imagine si reciteste superbul titlu: ,,Cheltuiala mare, ca sa fie mai putini?” Din ce in ce mai multi romani isi dau seama de paradoxul pe care il traiesc: politistii, procurorii, judecatorii, inclusiv membrii CSM sau cei de la Curtea Constitutionala sunt pusi la zid de sclavii lui voiculescu, sorin ovidiu vantu, sebastian ghita-sposorul ultimului congres psd, s.a.m.d. Chiar crezi ca treaba asta o sa tina la nesfarsit, preput uslas? Cartianu a cercetat si a scris o carte despre ce s-a intamplat in ’89, e usor sa-i pui etichite oricarui om, uite O ETICHETA PE CARE A PUS-O TOATA TARA: adrian nastase, omul de vaza al psd, mentor al prim ministrului ponta este un puscarias nenorocit, IN STATUL DE DREPT CARE SE NUMESTE ROMANIA.

 18. Cred c ar fi fost un chin pt tine sa urmaresti A3 ,mike.Asa ne citezi din Cartianu,un jeg portocaliu,cu speranta ca i citeste lumea editorialul.Daca citesti doar Cartianu,ajungi sa scrii dupa cum canti…adica dupa ureche.

 19. Pentru frumusetea lui, cu voia redactiei, postez un editorial al olteanului Grigore Cartianu: ,,Telenovela Năstase a ajuns la faza pe puşcărie. Atenţia naţiunii s-a mutat spre Penitenciarul Rahova, în sectorul lui Vanghelie.
  Cum care Vanghelie? Cel care zilele trecute răcnea pe deasupra Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie: „Ne-am întors nu cu 22 de ani în urmă, ne-am întors cu peste 60 de ani în istorie. Condamnarea lui Adrian Năstase depăşeşte cu mult practicile NKVD-iste”.
  Lacrimile şi chiotele care însoţesc telenovela Năstase sunt alimentate de zgomotul de tiribombă al circului ambulant pe frontispiciul căruia scrie cu litere colorate: „Antena 3, partid & televiziune”. Ieri, la ceas de seară, trăgând cu urechea la bâlciul televizat, am aflat că:
  1. „Dacă nici asta nu e lovitură de stat, atunci care mama dracu’ mai este? După umila mea cultură politică, sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de lovitură de stat” (Victor Ciutacu, fost directoraş ministerial în regimul Năstase);
  2. Asistăm la „dictatura procurorilor împotriva legii” (Radu Tudor);
  3. „De ce să fie dus la Rahova? Cine ne garantează nouă că deţinutul Năstase nu va fi linşat în închisoare?” (Dana Grecu);
  4. „Suntem în direct cu Spitalul Floreasca, unde vine Poliţia să-l ia pe Traian Băsescu… pardon, pe Adrian Năstase…” (aceeaşi Dana Grecu)
  Trecând peste dorinţele care o iau înaintea realităţii, să reţinem această expresie: dictatura procurorilor. Urmează dictatura judecătorilor şi, în general, tirania Justiţiei.
  Pentru a se pune la adăpost de asemenea pericole, Dan Voiculescu, patronul circului ambulant, a avut o revelaţie: nu poate suporta respingerea, de către colegii săi din USL, a unei legi care prevedea dublarea pedepselor pentru evaziune fiscală. O decizie „inexplicabilă într-un regim responsabil”, a explicat dl Voiculescu. Şi – pac, demisia din Senat! Din grijă faţă de banul public, desigur. Nici o legătură cu faptul că, prin plecarea subită din Parlament, jupânul Antenelor a scăpat de pericolul iminent al unei sentinţe pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar de corupţie… De-acum, judecata se mută la tribunal, iar procesul se lungeşte, se lungeşte, doar-doar s-o apropia prescrierea…
  Dar toată lumea luptă pentru democraţie, pentru dreptate, pentru libertate (ei, pentru libertate chiar luptă!), carevasăzică trăim într-o ţară condusă de patrioţi. Păcat că dumnealor, patrioţii, au găsit că duşmanii patriei nu sunt corupţii, hoţii, infractorii, ci procurorii, judecătorii, Consiliul Superior al Magistraturii etc. Într-un cuvânt, Justiţia. Păi, dacă trăim în dictatura Justiţiei…
  Soluţia vine tot de la Antena 3: Băsescu să fie suspendat cât mai repede, dacă se poate – până în septembrie! Liniştea trebuie instaurată cumva în ţara asta… Căci, iată, din cauza dictatorului de la Cotroceni, a criminalului de la Cotroceni, în ţara bântuită de dictatura Justiţiei, nimeni nu-şi mai poate vedea de treaba lui. Nici măcar primul-ministru Victor Ponta, care ne-a mărturisit cu duioşie: „Vreau să-mi exprim amărăciunea pentru faptul că, în timpul ședinţelor de Guvern, alocăm 75% din timp discuţiilor despre moduri de a ne proteja de atacuri politice”.
  Ei, vedeţi ce ne poate face dictatorul?!” Ia zii, ,,danut-preput uslas” nu-i asa ca ti-a placut? Ha, ha, ha…

 20. Nu mike…suntem in vremea lu satana securist Basescu si i cod portocaliu prin parchete!!!

 21. Numai un bou poate scrie ,,Stai sa se elibereze si parchetele de basisti…” Dobitocul crede ca mai suntem pe vremea lui iliescu-kgb presedinte si nastase-penalul prim ministru…Alta acum e situatia in Justitie, dupa atata si atata monitorizare UE ca sa le-o dea in muie mincinosilor, hotilor, plagiatorlor- adica uslasilor si altora ce mai cred ca rodica stanoiu-psd-informatoare a securitatii e ministrul justitiei! Cred ca titus corlatean face spume…

 22. Chiar esti dobitoc!!!Femeile sunt mai istete ca noi…Trece la PC cu Stelica pdlica…isi ia fata si NUP si PRIMA de la nucleul de dreapta Visan HOINARU:)))si tu tot la cioban o sa ramai maimuta!!!Poate te ia cu el la parnaie,la anu…scrii la gazeta de perete sub numele Petronica fost mike maimutoi!!!

 23. Ehei, pe vremuri scria despre cornel vasile si infiintarea Fundatiei pentru Tineret, acum da explicatii legate de plangerea penala depusa pe numele ei…cum cine? petronela moroianu, agitatoarea ce face ,,jocurile” psd-istilor ialomiteni! Abia astept s-o vad condamnata pe perversa asta… sa vezi bucurie pe ,,danut-preput uslas”!

 24. Dupe cum arata si imaginea, se vad clar cei care vor merge pe viitor la…noul domiciliu al lui nastase, presedintele consiliului national psd, deci nu la Monaco. Vad ca nu reusesti sa explici DE CE TREBUIE SA MAI AVEM UN SECRETAR DE ,,STAT” LA Ministerul Afacerilor Externe, doar insulti…

 25. Abia astept ,mike maimuta portocalie sa plecati toti labaroii si musesancele la..Monaco…sa nu cheltuiasca statul mult cu repatrierea voastra in vederea executarii mandatelor:))) Noroc c am vazut boulene la ce ora ai postat….esti cam puturos mon cher !!!Te ai caramelizat rau….nu ti au umplut boii cardul?Cred ca oricum ai paralizat:)))))

 26. Pentru ,,danut-preput uslas”, caci papagalului ponta i s-a adus deja la cunostinta: ,,Dincolo de aspectele penale, administrative sau civile, plagiatul este în primul rând o ruşine. A plagia înseamnă a emite în chip mincinos pretenţia de a fi autor, prezentând ca fiind proprii ideile şi formulările altcuiva. Plagiatorul pretinde în mod ilegitim o autoritate academică şi beneficiază, în mod direct sau indirect, financiar sau nu, de pe urma acestei autorităţi. Plagiatul indică lene, necinste, incompetenţă şi arivism; uneori poate fi involuntar, alteori poate avea alte substraturi şi motivaţii decât cele expuse mai sus, dar întotdeauna este cel puţin jenant. Într-o societate clădită pe bună credinţă, cum este în general comunitatea academică internaţională, această pretenţie mincinoasă descalifică persoana în cauză şi o umple de ruşine“, au scris cercetătorii în comunicat…,,danut-preput uslas” vezi ca in curand o sa trebuiasca sa ,,eliberati” toata tara de romanii cu bun simt, care SE OPUN HOTIEI!

 27. sa modernizeze ce? sistemul informatic e la pamant, nu poti face plati online la orice ca in afara, tre sa stai la cozi interminale si sa suporti aroganta functionarilor de la ghisee…
  Bina macar ca au mai bifat o actiune de pe lista lor de activitati, au mai luat un ban, aau dat si la ziaristi o paine (un subiect, adik) cu asta, au punctat pt imaginea lor aratand prostilor ca uite…se misca ceva in front, cand, de fapt, a fost doar o alta banala conferinta cu vorbe in vant…si nimic concret. ca banii ue nu-i vede nimeni decat buzunarul lor nesatul.

 28. Inteleg, ,,danut-preput uslas” c-ai fost la Bucuresti, sa-i sustii moralul puscariasului adrian nastase, presedintele consiliului national al psd; deputatul psd ion stan, de Dambovita, tocmai ce-a chemat la strangerea randurilor in jurul acestui fiu de activist (tac-s-o, marin nastase, a fost in avionul ce s-a prabusit la moscova, in 1957, dar a scapat odata cu ceausescu si alti politruci ce ne-au fericit pe urma). Io as zice ca mai degraba sa strangeti randurile in jurul lui sorin ovidiu vantu, ca asta are bani, nu oua, ca nastase-patru case… Daca dupa mintea ta ,,Modernizarea Administratiei Publice in RO” inseamna ca parchetele sa nu-i mai acuze pe vinovatii de incalcarea legii e clar: doresti sa se intample ce-a fost in Germania dupa 1933, cand national-socialismul s-a manifestat asa cum o faci tu la singular: grobian si pervers!

 29. Stai sa elibereze si parchetele de basisti…..schimbatul din functie o sa ti se para parfum pe langa circul arestarilor in direct!!!

 30. Tocmai ne-am pricopsit cu inca un secretar de stat, al patrulea, la Ministerul Afacerilor Externe, deocamdata nu a aparut numele…In acelasi timp, pe 30 iunie expira interimatul ,,sindicalistului” liviu pop la Ministerul Invatamantului! In plina febra a BAC-ului uslasii nu au un OM curat pe care sa-l nominalizeze, dupa cele doua fas-uri psd-iste de pana acum. In sschim, s-au repezit demult sa schimbe conducerile inspectoratelor judetene si ale liceelor, scolilor…evident, cu persoane din tagma lui mang, ponta, plagiatori care fac de rusine RO!

Lasa un comentariu


+ 5 = 6