Ştiri

Cupa Rotary la tenis de câmp – Slobozia, Ialomiţa, România, 2018

Rotary TENIS 1

Asociaţia  Rotary Club Slobozia, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa şi liceele din Slobozia, respectiv Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Liceul de Arte „Ionel Perlea”, Liceul Pedagogic „Matei Basarab”, Liceul Tehnologic „Al.I. Cuza” şi Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu”, a organizat în data de 4 mai a.c., ediţia a V-a a conRotary TENIS 2cursului „Cupa Rotary la tennis de câmp.” „Aceasta competiţie sportivă face parte din programul pentru educaţie susţinut de Rotary Club Slobozia, prin care promovăm performanţa şi în cadrul sportului” declară organizatorii –membri ai Clubului Rotary Slobozia. Evenimentul s-a desfăşurat la baza de tenis Asociaţia Tenis Con din Slobozia, în prezenţa inspectorului şcolar de specialitate, dl. profesor Marin Ion, şi a cadrelor didactice Rotary TENIS 4de la liceele partenere.

La eveniment au participat un numar de 33 de liceeni, băieţi şi fete, care  au concurat  la simplu şi dublu mixt. Au fost meciuri frumoase, cu scoruri foarte strânse, iar efortul tinerilor a fost Rotary TENIS 5răsplatit de organizatori cu diplome, cupe şi premii surpriză.

Câştigăatorii competiţiei au fost fetele de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” şi Liceul Pedagogic „Matei Basarab”, precum şi băieţii de la C.N. „Mihai Viteazul” şi Liceul Tehnologic „Al.I. Cuza”.

 

Lasa un comentariu

seven + fifteen =