Economic

La una dintre firmele Primăriei Slobozia , demisiile curg una după alta!

COSTEA demisie
  • S.C. SERVICII PUBLICE S.R.L este firma care se ocupă de Pieţe, de Bazar, dar şi de Cimitir şi ce-o mai fi…!  

 Mulţi ştiţi că ani de-a rândul, de aceste „obiective de investiţie” aparţinând municipiului, subdiviziuni ale activităţii Primăriei pentru care s-au cheltuit foarte mari sume de babni publici, s-a preocupat domnul Costea. Nu intrăm azi în detalii ce vizează aduceri aminte despre dosarul penal cuprinzând una dintre „permutările şi aranjamentele” în docmentele oficiale pe care le-a făptuit doamna Costea Agripina „având calitatea” şi de soţia lui, şi nici nu divagăm mai mult folosindu-ne de informaţia că doamna Costea a rămas neatinsă de braţul lung al Justiţiei, singura amărăciune a domniei-sale fiind acea că a trebuit să plece din funcţie. Dar, nu-i nimic, că a plecat la Episcopie, fosti edili sefişi, deci…îi e chiar mai călduţ locul de muncă!

Azi, ne ocupăm strict de prima şedinţă pe 2017, a Consiliului Local al municipiului Slobozia. Şi pentru că pe ordinea de zi a acestei prime şedinţe a figurat şi demisia doamnei Milea Dorina, n-aveam cum scrie despre firma condusă de domnia-sa fără să amintim de unde i se trage. De unde i se trage funcţia, desigur! Căci, de la Costea Ştefan i se trage! El a fost cel care, în urma unui control efectuat, prin februarie 2016,  de către Curtea de Conturi, a fost prins cu unele dintre toate acele fărădelegi (nu numai că n-a înregistrat alea 122 de mese din Pieţe, dar şi că a emis facturi eronate sau incomplete!), despre care mulţi ştiau, dar – din păcate! – prea puţini vorbeau, fiecare din alte motive… Ce s-a mai ales de dosarul (dacă este un dosar PENAL, desigur!) în care făptuitorul Costea Ştefan „a dat cu subsemnatul” despre paguba produsă în bugetul public, nu ştim, dar ne propunem să ne interesăm. Nu de alta, dar prea sunt mulţi cei care „scapă basma curată”, în sfidarea Adevărului şi a Dreptăţii, başca în sfidarea celor care pentru fapte mai puţin grave „înfundă puşcăriile” ani de zile! Nu ştim ce-a găsit doamna Milea Dorina în „lada de zestre” a Societăţii Comerciale “Servicii Publice S.R.L” la preluarea funcţiei de director, adică după data de 10 august 2016, data la care domnul Costea şi-a depus oficial demisia. Ştim însă că onor consilierii locali ar fi trebuit s-o întrebe oarece în toate aceste 6-7 luni. Dar, poate au întrebat-o măcar la plecare! Dacă nu cumva au lăsat-o să plece, mulţumiţi că „sanitarii” pricepuţi au făcut curăţenie la locul de muncă al domnului Costea care, dacă ar fi să băgăm în seamă bârfele, multe dintre penalele sau, măcar, imoralele lui fapte „au avut girul mai-marilor lui, primar, viceprimari, consilieri locali, politicienii de la vârf”…!

3 Comentarii

  • Pana la urma, ce va deranjeaza asa de tare ? C a a picat onorabilul domn Costea, pe care l-ati tot tinut in brate? Sau ca nu mai face jocurile cineva cunoscut dvs. ?

    • Eu am scris mai mult de rău decât de bine, despre domnul Costea, stimabile Caraghioz alias “dilău”. Şi n-am pe nimeni în Primărie despre care să ştiu că “face jocurile” şi-mi este prieten. Aşa că terminaţi cu insinuările că nu ţine!

  • Pana la urma nu am inteles de ce si-a dat demisia dna Milea Dorina?Despre Stefan stiam de anul trecut,acum ma asteptam ca Milea Dorina sa organizeze targul Apicol asa cum a declarat.Se pare ca primaria are in subordine numai oameni corupti si incompetenti.

Lasa un comentariu

three × 5 =