Cultură

Crucea Roșie – ajutoare pentru familii necăjite

crucea rosie il

Crucea Roșie Română împreună cu o firmă de telefonie a organizat  luni, 28 ianuarie, o acțiune umanitară prin care au crucea rosie masinaoferit ajutoare pentru 100 de familii vulnerabile din mediul rural.

În cadrul acestei inițiative au fost distribuite peste 75 de tone de lemne tăiate și 1,3 tone de alimente de bază către persoane aflate în dificultate, în unele localităţi din judeţul Buzău, Călăraşi, Tulcea şi, desigur, Ialomiţa.

Comuna Mărculești și Sudiți din judeţul Ialomița, au fost localităţile în care membrii echipei condusă de doamna director Hornea Vasilica, voluntari ai Filialei Ialomiţa, s-au deplasat şi au dus produse de strictă necesitate, dar şi crucea rosie lemne 2lemne. Un număr de 25 de familii au primit la domiciliu un palet de lemne de foc și 13 kg de produse alimentare.

Beneficiarii au fost selectați pe baza anchetelor sociale realizate de primăriile locale, iar produsele oferite sunt deosebit de importante pentru aceste persoane, care se confruntă cu o luptă permanentă pentru supraviețuire.

Lasa un comentariu

four × five =